Sommarens Signature Cocktails

Välkommen till vår örtträdgård och vår exklusiva cocktail- och vinbar. Här möts ni av en värld av sofistikerade smaker som väntar dig och dina vänner. Upplev en unik blandning av klassiska och innovativa cocktails, alla framställda med en personlig touch och influenser från Ölands natursköna landskap och vår egen örtträdgård. Från tidlösa favoriter som Old Fashioned, Gin & Tonic, Manhattan och Whiskey Sour till våra signaturcocktails, skapade med säsongens bästa råvaror, erbjuder vi något för alla smaker. Därtill kan ni utforska en av landets mest omfattande och unika vinkällare med tusentals olika viner på listan och många alternativ på glas.

För de som föredrar alkoholfria alternativ har vi ett läskande utbud av alkoholfria mocktails, tillsammans med lokalt producerad hantverksöl.