VERANDAN BISTRO

Verandan ligger i anslutning till vår underbara örtträdgård och är vårt senaste tillskott av rumsligheter här på hotellet.
Avslappnat häng i rottingsofforna med blick över trädgården.

Här serveras hotellets frukost, vårt afternoon tea och shoppingbrunch såväl som bistromeny från eftermiddag till sen kväll. Här har maten samma prägel som i vår matsal, säsongsbaserad och med roten i det öländska, men konceptet är mer spontant och inbjuder till socialt häng i ett avslappnat format.

Självklart finns här full tillgång till vår omfattande vinkällare och håll utkik i vår kalender då det här titt som tätt dyker upp speciella evenemang som temakvällar, vinprovningar, afterwork med mera.

SHOPPINGBRUNCH

Vi nysatsar med alacarte brunch lördagar mellan 11:00 – 14:00. Klassiska brunchanrättningar med dofter från örtträdgården. Vår alldeles egna tarte flambée, klassisk ägg Benedict eller omelett på ägg från Solmarka gård för att nämna några

Afternoon Tea

Hotellets afternoon tea serveras fredag och lördag mellan 14:00 – 16:00 i vardagsrummet med möjlighet att sitta i örtträdgården och orangeriet vid vackert väder.

Örtträdgården

I örtträdgården finns alltid möjlighet att njuta av hotellets frukost, afternoon tea, cocktails och snacks såväl som vår vardagsrumsmeny.