Hotellets bar och vardagsrum – En stämningsfull upplevelse med fika, mat, vin och cocktails

Upplev vårt mysiga vardagsrum, tillsammans med den pittoreska örtträdgården med vår uteservering. En idyllisk tillflyktsort för matälskare på Öland. Slå dig ner i våra bekväma möbler och njut av atmosfären.

Här serverar vi en variation av kulinariska upplevelser – från en av landets bästa hotellfrukostar till eleganta afternoon teas, och barmeny. Upplev vår barmeny från eftermiddag till sen kväll, där vi stolt presenterar säsongsbaserade rätter med rötter i det öländska köket. Vår matfilosofi speglar kvaliteten och kreativiteten som kännetecknar vår berömda matsal, men i en mer spontan och social atmosfär.

För vinälskare erbjuder bistron tillgång till vår omfattande vinkällare tillsammans med många viner på glas. Missa inte våra specialevenemang som temakvällar, vinprovningar och afterworks, som regelbundet anordnas här. Håll dig uppdaterad genom att följa oss i våra sociala kanaler.

Vi välkomnar här gäster på drop-in basis. För frågor eller mer information, tveka inte att kontakta oss på info@hotellborgholm.com. Besök oss på Hotell Borgholm för en oförglömlig matupplevelse i hjärtat av Öland.

VARDAGSRUMSMENY

SOMMARUPPEHÅLL FÖR SOMMARBISTRON I ÖRTTRÄDGÅRDEN

Hitta resturanger i Borgholm och bo på Hotell Borgholm