Frukost på Hotell borgholm - Hotell Borgholm

FRUKOST

Njut av vår öländska frukost på Hotell Borgholm, fylld med läckerheter från trakten. Äggen kommer från Solmarka Gård där allt brukas bio-dynamiskt och våra mejerivaror kommer från EMÅmejeriet  där mjölken kommer från lokala smågårdar.

Skinkan hämtar vi från Mysinge Kött här på Öland och våra marmelader har vi såklart gjort själva.

Frukosten står uppdukad varje dag oavsett om du är en hotellgäst eller inte och när vädret tillåter avnjutes frukosten bäst i Örtträdgården.

NYTT FRUKOSTKONCEPT

Den bästa starten på dagen är en hotellfrukost full av hållbar energi. Vi har noga valt dem råvaror vi kan härleda till dess ursprung och som skall ge dig energi för dagen att uppleva vårt fantastiska Öland. Från hembakt bröd på öländskt spannmål, variation av pålägg från grönt till ost och charkuterihantverk. Varma rätter som äggröra, bacon och bakade grönsaker.Färskpressad must eller juice och såklart nybryggt kaffe eller te och något sött därtill. Självklart har vi variation av vegetariskt, laktos och glutenfritt samt en hel del därtill som olika smoothies och energishots.

Vår frukost är öppen både för hotellets gäster och för er som vill boka utifrån. Bästa ölandsstarten på dagen är hos oss!

Boka gärna, eller välkommen på spontant besök!

mån – tors 275:- per person
fredag – sön 295:- per person

Barn 3-12 år 15:- per år