Konferens på Öland med en speciell touch

Upptäck Hotell Borgholm – Din perfekta plats för
konferenser på Öland och i Kalmar län

Välkommen till Hotell Borgholm, din idealiska destination för konferenser på Öland och i Kalmarregionen. Hos oss finner du en perfekt kombination av avkoppling och professionalism i en inspirerande miljö. Våra hotellrum håller högsta standard, designade för att ge dig en lugn och komfortabel vistelse. När det gäller mat, erbjuder vi ett av landets mest prisade kök baserat på säsongens bästa råvaror, som kompletterar din upplevelse och ger energi genom hela din konferens.

Våra rymliga konferensrum är utrustade med sedvanlig teknik och anpassningsbara för olika arrangemang, vilket gör Hotell Borgholm till det självklara valet för ditt nästa möte eller evenemang. Oavsett om du planerar en liten sammankomst eller konferens upptill 50 personer, är vår erfarna personal redo att se till att dina specifika behov och önskemål uppfylls.

Upptäck skönheten och lugnet på Öland samtidigt som du har nära till allt som Kalmar har att erbjuda. Välj Hotell Borgholm för din nästa konferens och upplev en perfekt balans mellan arbete och avkoppling. Vi ser fram emot att välkomna dig och bidra till en framgångsrik och minnesvärd vistelse.

Boka konferens hos oss!

För att boka konferens hos oss mailar ni oss på info@hotellborgholm.com. Eller fyll i formuläret nedan:


  Varmt välkomna in med er förfrågan!

  Välkommen till Hotell Borgholm, din optimala destination för konferenser på Öland. Varför välja Hotell Borgholm för din nästa konferens i stället för alternativ i Småland, Blekinge eller Skåne? Låt oss förklara.

  Först och främst erbjuder Hotell Borgholm en unik kombination av professionella konferensfaciliteter och en inspirerande miljö. Våra konferenslokaler är utrustade med det du behöver för effektiva möten, inklusive teknik som skärm och projektorer. Med en kapacitet på upp till 50 personer, kan vi anpassa våra utrymmen för att passa allt från små möten till något större konferenser.

  Det som verkligen skiljer oss från alternativen i Småland, Blekinge och Skåne är vår fantastiska plats. Hotell Borgholm ligger på Öland, omgivet av öns vackra natur och nära till havet. Denna lugna och inspirerande omgivning är perfekt för att tänka nytt och skapa starkare teamband. Om platsen är unik och ett argument att besöka oss, låt oss då också berätta om matupplevelsen som ingår i en konferensupplevelse. Ett av landets mest prisade kök tillsammans med eget bageri, konditori och Sveriges kanske bästa hotellfrukost bäddar för en konferensupplevelse ni sent kommer att glömma.  

  Vi förstår vikten av flexibilitet och skräddarsydda lösningar. Våra konferenspaket kan anpassas helt efter era önskemål och behov. Oavsett om det gäller specifika matpreferenser eller speciella aktiviteter, står vi redo att hjälpa till. Dessutom erbjuder vårt hotell bekväma boenden med olika typer av rum och bäddar, perfekt för att vila upp sig efter en dag full av möten.

  På Hotell Borgholm tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att din konferens blir lyckad. Från den första kontakten till avslutningen av konferensen, vårt team finns där för att stödja och hjälpa till med allt ni behöver.

  Boka din nästa konferens på Hotell Borgholm och upplev skillnaden som Öland, med sin unika charm och lugnande atmosfär, kan göra för ditt företags möten och konferenser. Hos oss är du inte bara en del av en konferens, du är en del av en oförglömlig upplevelse. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka – vi ser fram emot att välkomna er till Hotell Borgholm.