Hotell Borgholms konferenspaket & priser

Vi är Din perfekta plats för
konferenser på Öland och i Kalmar

Hotell Borgholm erbjuder anpassningsbara konferenspaket, designade för att säkerställa effektiva och framgångsrika möten för dig och dina kollegor. Med en grund i flexibilitet, erbjuder hotellet fördefinierade konferenspaket samtidigt som vi välkomnar möjligheten att skräddarsy upplevelsen baserat på era specifika behov och önskemål. Detta tillvägagångssätt garanterar att varje konferens blir unik och perfekt anpassad till gruppen, oavsett om ni föredrar det standardiserade paketet eller en mer personligt anpassad lösning.

Varmt välkommen till det charmiga Hotell Borgholm! Här kan du lätt hitta hit genom att styra kosan mot Kalmar och rulla över den majestätiska Ölandsbron. Navigera dig sedan mot de vackra slotten, och mitt i centrala Borgholm väntar vår pärla för konferens och kulinarisk njutning.

Bara fem timmar från storstadspulsen i Sveriges huvudstad öppnar vi dörrarna till en gastronomisk fest i världsklass. Anslut på förmiddagen för att smaka på en lunch av lokala råvaror. Efteråt väntar moderna mötesrum med all teknik och hygien du behöver för en lyckad konferensdag.

Möjligen tar ni en skön promenad tillsammans eller besöker ett av de sagolika slotten. Kanske blir det ett rejält träningspass som grädde på moset. Vi erbjuder ett stort utbud av aktiviteter som du kan läsa mer om via länken ovan.

Kvällen avslutas med en kulinarisk upplevelse som utmanar era smaklökar. Vi lovar en smakfest ni sent kommer att glömma oavsett vilken omfattning på konferensmeny som ni väljer.

När natten faller över Öland checkar ni in i våra mysiga rum och vaknar upp till Sveriges kanske bästa hotellfrukost.

ALLT DETTA INGÅR

  • VIP-Incheckning
  • Konferenslokal med all nödvändig teknik
  • Lokalproducerad lunch
  • Lyxfika från eget bageri
  • Ett brett utbud av aktiviteter
  • Ett av Sveriges bästa kök till middag
  • Övernattning i moderna rum
  • Sveriges troligtvis bästa hotellfrukost

Kontakta oss med din bokningsförfrågan.