Sommarbistron i Örtträdgården

GRAND OPENING LÖRDAG 22/6

Håll utkik efter sommarens meny som presenteras inom kort

Den legendariska köksmästaren Karin Fransson satte första spadtaget till det som idag är en av Sveriges mest smakrika trädgårdar. Här odlas närmare hundratalet olika örter som alla sätter sin prägel på hotellets örtdoftande gastronomi. Vårt signum idag, lika mycket vårt arv från förr. Örter spelar huvudrollen i vår verksamhet och från trädgården har vi hittat inspiration till vår inredning, smaker till vårt kök, dofter till våra skräddarsydda hudvårdsprodukter och när vädret tillåter, plats för frukost, drinkar och sommarbistro. 

Välkomna att gömma er undan i vår dolda oas. 

LÄS MER


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *