Var ska man äta i Borgholm?

I hjärtat av Öland finns Borgholm, en plats som förknippas med semester, mat och avkoppling. Här finns också några av Ölands bästa restauranger, inte minst det prisbelönta Hotell Borgholm.

I Borgholm finns en av Ölands bästa restauranger

Hotell Borgholm: mycket mer än bara en övernattning

Hotell Borgholm erbjuder inte bara en plats att vila, utan även en fullständig upplevelse av både mat, dryck och avkoppling. På Restaurang Borgholm kan du njuta av en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

Restauranger i Borgholm: kulinarisk höjdare i Hotell Borgholm

Hotell Borgholms restaurang står i centrum för den kulinariska scenen i Borgholm. Med en meny som baseras på säsongens bästa råvaror, serverar vi rätter som inte bara tillfredsställer smaklökarna utan också visuellt förtrollar gästerna. Från färsk fisk till lokalt odlade grönsaker, strävar kockarna efter att framhäva de naturliga smakerna och skapa en koppling till Ölands unika landskap och kultur.

Var ska man äta i Borgholm?

God mat och mycket mer

I restaurangen på Hotell Borgholm nöjer vi oss inte med god mat. Ett besök hos oss ska vara en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Vi utgår från det öländska Alvaret med dess flora och fauna och skapar utifrån det en meny som inte går att få någon annan stans.

I vår restaurang serverar vi två olika menyer, Lilla- och Stora Alvaret. Rätterna vi serverar är gjorda för att smälta ihop till en större smakupplevelse och vårt hopp är att ta Restaurang Borgholm till en ny nivå. 


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *