Midsommar på Öland

Fira en traditionell midsommar på Öland med när- och lokalproducerad gourmetmat

Torsdag 21/6
Ankomst till hotellet på eftermiddagen då det bjuds på kaffe, saft och bullar. Under kvällen njuter ni av en trerätters lokalproducerad middag.

Midsommarafton 22/6
I vår trädgård står midsommarstången rest och vi bjuder på midsommarlunch i form av en frestande lunchbuffé med vad som därtill hör. Lunchen avslutas med kaffe och jordgubbstårta.På kvällen serveras en trerätters lokalproducerad middag i sommarens tecken.

Midsommardagen 23/6
Efter en stor midsommarfrukost lämpar sig dagen för att upptäcka Öland och varför inte midsommardagsfirandet på Himmelsberga museum. På kvällen serveras en lokalproducerad middag i tre serveringar.

Söndag 24/6
Härlig frukost i Örtagården och avresa från Hotell Borgholm.

TRE ÖVERNATTNINGAR
Ankomst torsdag – avresa söndag.I priset ingår logi i dubbelrum, stor frukostbuffé, fika, midsommarlunch och en trerätters lokalproducerad middag varje kväll.
Från 4565:- pp

TVÅ ÖVERNATTNINGAR
Ankomst torsdag eller fredag – avresa lördag eller söndag.

I priset ingår logi i dubbelrum, stor frukostbuffé, fika, midsommarlunch och en trerätters lokalproducerad middag varje kväll.
Från 3110:- pp

EN ÖVERNATTNING
Ankomst torsdag eller fredag. I priset ingår logi i dubbelrum, stor frukostbuffé, midsommarlunch på midsommarafton,och en trerätters lokalproducerad middag.
Från 1680:- pp

För enkelrum tillkommer 400:-/natt.

Typ av paket
KULTUR, SOMMAR