Jultabberas på Hotell Borgholm

Välkomna att uppleva vårt gastronomiska alvar i juletid.
Vårt Jultabberas är precis som det låter – ett tabberas på julens alla smaker.
Ni välkomnas med hemgjord glögg och kanapéer, därefter följer tabberaset i sju serveringar, precis som ett klassiskt julbord.
Vi börjar med en omfattande sillbuffé och kallskurna fiskar innan toast skagen står på menyn.

Vidare en gedigen selektion av charkuterihantverk när det är som allra bäst innan det småvarma står på bordet rykande varmt.
Efter det småvarma serveras öländska gårdsostar och en omfattande dessertmeny där ni väljer fritt bland julens söta smaker innan vårt stora hemgjorda gottebord står redo att avsluta kvällen.

En unik upplevelse av öländska julsmaker.

JULTABBERAS HOS OSS

I år kommer vi att erbjuda ett exklusivt och smakfullt Jultabberas i hela sju serveringar (läs mer om tabberasets uppbyggnad ovan).

Jultabberaset serveras den 28 november till den 14 december mellan torsdag-lördag.

Pris för jultabberaset är 895 sek/person, gäller endast torsdag till lördag.
Jultabberaset kan även bokas via det mycket prisvärda paketet ”Jultaberraspaket på Öland” för endast fr. 1390:- p.p. där även boende i dubbelrum och frukost ingår.

 

 

Köp hem våra juldelikatesser, klicka här för att läsa mer>>

Vi erbjuder även jultabberaset andra dagar för större sällskap, minst 15-20 gäster, för grupper större än 25 pers erbjuder vi reducerat pris/person.

JULTABERRASPAKET PÅ ÖLAND

Med paketet Jultabberas på Öland kan du och dina vänner njuta av ett Jultabberas producerat av lokala råvaror, god service, frukost och boende i dubbelrum mitt i underbara Borgholm.

Paketet inkluderar:
– Övernattning i del av dubbelrum
– Frukostbuffé
– Jultabberas med lokalproducerade råvaror

Pris från 1390:- per person i ett standard dubbelrum.

Önskar du boka ett rum som är tillgänglighetsanpassat, vänligen ring oss på 0485-770 60 så hjälper vi dig gärna. För alla våra gästers trivsel tilldelar vi våra gäster en middagstid om det är mycket bokningar i restaurangen.

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör