VÅRA RUM

Här hittar du information om våra olika rum på Hotell Borgholm.

Totalt erbjuder vi 41 st nyrenoverade och moderna rum som är smakfullt inredda med alla bekvämligheter i 6 st olika rumskategorier.
Läs gärna mer nedan och boka just din favoritkategori…

STANDARD

Våra standardrum är hotellets minsta rum. Här är standarden som namnet antyder och ligger placerade högt upp med fönster mot gården. Totalrenoverade med helkaklade badrum bor ni trots storleken bekvämt i sköna sängar med ett digitalt utbud så väl som gratis wi-fi, precis som i alla våra rum. Dessa rum nås via en kort trappa och är därför inte lämpade för funktionsnedsatta.

Pris fr. 1495 SEK

CLASSIC

Våra classic rum är större än standardrummen och håller hög komfort med helkaklade badrum och finsnickerier i detaljerna.
Alla bekvämligheter som behövs så som minibar och digitalt utbud.

I denna kategori finns ett begränsat antal rum som är anpassade för husdjur, bokningen måste kontaktas för att se tillgängligheten.

Pris fr. 1990 SEK

EXECUTIVE

I vår kategori Executive är rummen rymliga och moderna med inredning från välkända designers. Helkaklade badrum med detaljer i öländsk kalksten. Några rum har badkar och samtliga fullt utrustade med alla bekvämligheter så som minibar och digitalt utbud.

Pris fr. 2490 SEK

ALVARET

Extra stor svit med alla bekvämligheter så som ekparkett och loungemöbler, öländsk kalksten i inredningsdetaljer och badrum med påkostade detaljer. Stora kingsize sängar bäddade i exklusivt linne, morgonrockar och skräddarsydda spaprodukter på rummen. Alla bekvämligheter så som kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna gästartiklar för att nämna några.

Pris fr. 2990 SEK

SENIORSVIT

Vår stora taksvit högst upp i huset är helt nyrenoverad med stensatt badrum, dubbla skinnsoffor i loungen och kingsize säng med exklusivt linne, morgonrockar och skräddarsydda spaprodukter på rummet. Alla bekvämligheter så som kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna gästartiklar för att nämna några detaljer. Detta rum nås via en kort trappa och är därför inte lämpade för funktionsnedsatta

Pris fr. 3390 SEK

SNICKARPELLE

Att checka in i någon av våra sviter i örtträdgården är som att kliva in i historien om Hotell Borgholm. Våra äldsta byggnader från 1800-tal där ”Snickarpelle” höll till med sin verkstad och där grannen på den tiden inhyste rakstuga. Idag rymliga sviter alla unika i sitt slag där samtliga rum har badkar, dubbelsängar eller kingsize sängar som bäddas exklusivt och med inredning från välkända designers. En njutningsfull oas att koppla av i med alla bekvämligheter och lite därtill. kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna spa och gästartiklar för att nämna några.

Pris fr. 2590 SEK