EN OAS MITT I BORGHOLM

DÄR TRÄDGÅRDSGATAN KORSAR STORGATAN LIGGER HOTELL BORGHOLM SOM EN OAS MITT I BORGHOLM
MED BÅDE CHARMIG INNERGÅRD OCH HÄRLIG TRÄDGÅRD.

Just nu totalrenoverar vi hela hotellet och kommer att erbjuda 41 moderna rum, smakfullt inredda med alla bekvämligheter.

Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering och sprinklers.

I hotellet ryms dessutom moderna konferenslokaler, restaurang och loungebar.

RUMSKATEGORIER

Standard

Våra standardrum är hotellets högst belägna rum. Totalrenoverade med helkaklade badrum, queensize sängar och designade detaljer.
Här checkar ni in under takåsarna och bor bekvämt med utsikt över gården.

Pris fr. 1395 SEK

Classic

Våra classic rum är större än standardrummen och håller hög komfort med helkaklade badrum och finsnickerier i detaljerna.
Dubbelsängar och alla bekvämligheter som behövs så som minibar, digitalt utbud och morgonrockar.

Pris fr. 1695 SEK

Executive

I vår kategori executive är rummen rymliga och moderna med inredning från välkända designers. Dubbelsängar och helkaklade badrum med detaljer i öländsk kalksten. Några rum har badkar och samtliga fullt utrustade med alla bekvämligheter så som minibar, digitalt utbud och morgonrockar samt kaffe/tebryggare och gedigna gästartiklar.

Pris fr. 1795 SEK

Juniorsvit

Våra juniorsviter är våra större rum med ekparkett och loungemöbler, öländsk kalksten i inredningsdetaljer och badrum med påkostade detaljer.

Stora kingsize sängar bäddade i exklusivt linne, morgonrockar och skräddarsydda spaprodukter på rummen. Alla bekvämligheter så som kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna gästartiklar.

Pris fr. 1995 SEK

Seniorsvit

Extra stor svit med alla bekvämligheter så som ekparkett och loungemöbler, öländsk kalksten i inredningsdetaljer och badrum med påkostade detaljer.

Stora kingsize sängar bäddade i exklusivt linne, morgonrockar och skräddarsydda spaprodukter på rummen. Alla bekvämligheter så som kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna gästartiklar för att nämna några.

Pris fr. 2095 SEK

Alvaret

Extra stor svit med alla bekvämligheter så som ekparkett och loungemöbler, öländsk kalksten i inredningsdetaljer och badrum med påkostade detaljer.

Stora kingsize sängar bäddade i exklusivt linne, morgonrockar och skräddarsydda spaprodukter på rummen. Alla bekvämligheter så som kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna gästartiklar för att nämna några.

Pris fr. 2195 SEK

Snickarpelle

Att checka in i någon av våra sviter i örtträdgården är som att kliva in i historien om Hotell Borgholm. Våra äldsta byggnader från 1800-tal där ”Snickarpelle” höll till med sin verkstad och där grannen på den tiden inhyste rakstuga. Idag rymliga sviter alla unika i sitt slag där samtliga rum har badkar, kingsize sängar som bäddas exklusivt och med inredning från välkända designers. En njutningsfull oas att koppla av i med alla bekvämligheter och lite därtill. kaffe/tebryggare, minibar, in roomshop och gedigna spa och gästartiklar för att nämna några.

Pris fr. 2395 SEK

HUVUDBYGGNADEN 

HUVUDBYGGNADEN DELAS AV DEN ELEGANTA ENTRÉN MED EN ÖPPEN HALL SOM LEDER TILL TRAPPAN OCH HISS TILL HOTELLAVDELNINGEN MED 26 RUM I KATEGORI STANDARD, CLASSIC, EXECUTIVE SAMT JUNIOR OCH SENIORSVIT.

TOP FLOOR

HÖGST UPP UNDER TAKÅSARNA I HUVUDBYGGNADEN HITTAR NI VÅR NYASTE HOTELLAVDELNING MED JUNIORSVITER

Här finns fem rymliga dubbelrum med dusch eller badkar mot Trädgårdsgatan samt ett extra stort dubbelrum – ”Alvaret” med bad mot gården. Rummen har takkupor med fransk balkong och är inredda med svenska designmöbler av hög kvalitet. Entré och badrum har hyvlad öländsk kalksten. Samtliga rum är utrustade med bl.a. luftkonditionering, safetybox, strykbräda och minibar.

Kategori: Juniorsvit, Seniorsvit och Alvaret

OLIVELÖFSKA GÅRDEN

Olivelöfska gården en trappa upp, rymmer fyra charmiga dubbelrum i kategorin Classic och Executive med fönster mot Trädgårdsgatan. Våra trevliga konferenslokaler samt frukostmatsal ryms runt den trevliga stensatta innergården där du om vädret tillåter kan inta din frukost.

Kategori: Classic, Executive

TRÄDGÅRDEN

Att checka in i någon av våra sviter i örtträdgården är som att kliva in i historien om Hotell Borgholm. Våra äldsta byggnader från 1800-tal där ”Snickarpelle” höll till med sin verkstad och där grannen på den tiden inhyste rakstuga. Här finns Snickarpelles olika sviter alla unika i sitt slag där samtliga rum har badkar, king size sängar som bäddas exklusivt och med inredning från välkända designers. En njutningsfull oas att koppla av i.

Kategori: Snickarpelle 

HOTELLINFORMATION

IN- & UTCHECKNING

Incheckning från kl.15:00. Planerar du senare ankomst än kl 18.00, vänligen meddela oss.
Utcheckning fram till 12.00.

HUNDAR


Era fyrbenta vänner är välkomna till oss på Hotell Borgholm. Vi har några rum där husdjur är tillåtna.
Vi tar ut en mindre avgift och önskar att hunden ej lämnas ensam på hotellrummet en längre tid.

Av hänsyn till andra gäster är hundar ej tillåtna på allmänna ytor i lounge och restaurang eller i vår trädgård.

PARKERING

Det är fri parkering längs med gatorna i Borgholm. Se bara till att följa de allmänna reglerna för parkering.
Precis utanför hotellets huvudentré finns en 15-minutersparkering för att underlätta vid in- och utcheckning.