Bullar, bakelser, tårta, smörgåsar och annat gott!

Upptäck en smakrik oas på Öland vid Hotell Borgholms Boulangerie, beläget i hjärtat av Borgholm. Här förädlar vi lokalt spannmål och skapar bakverk med kärlek och hantverk. Vårt utbud sträcker sig från stenugnsbakat bröd till bullar, croissanter och utsökta fikaalternativ. För de som söker en mer matig upplevelse erbjuder vi även läckra smörgåsar och en delibutik full av frestelser​​.

Vår charmiga uteservering, som gränsar till Borgholms livliga gågata, är den perfekta platsen för att njuta av dessa läckerheter. Vi är belägna på Storgatan 24, och välkomnar besökare att uppleva fika och cafékultur på Öland i en inbjudande miljö​​​​.

Välkommen att njuta av en unik fikaupplevelse på Öland och köpa bröd som är bakat med passion och expertis. Hotell Borgholms Boulangerie erbjuder inte bara en smakrik paus, utan också en inblick i det lokala hantverket och Ölands kultur.

Hantverk

Spannmål är en råvara som kräver hantverk, skicklighet och kunskap för att tämja. Vi baserar vår produkt på svenskt spannmål från ekologiska bönder och allra helst från vårt närområde. Ölandsvetet har en central roll i våra bakverk och därtill finner ni både råg, korn, dinkel, spelt, emmer och vete i vårt sortiment. Och så klart smör! Riktigt kärnat smör från svenska kor. Naturligt och det enda sättet att baka en riktigt smarrig croissant, brioche eller mördegskaka på.


Vi strävar efter att arbeta med säsongens variation och med ekologin som grund varför det mesta av vårt utbud jäses med surdeg på ett långsamt och naturligt sätt.

Varmt välkomna till vårt nya Boulangerie här på Öland, njut av våra läckerheter på vår uteservering som vetter mot populära gågatan mitt i Borgholm.