EN OAS MITT I BORGHOLM

DÄR TRÄDGÅRDSGATAN KORSAR STORGATAN LIGGER HOTELL BORGHOLM SOM EN OAS MITT I BORGHOLM
MED BÅDE CHARMIG INNERGÅRD OCH HÄRLIG TRÄDGÅRD.

Vi erbjuder 41 moderna och nyrenoverade rum, smakfullt inredda med alla bekvämligheter.
Samtliga är utrustade med sprinklers och flertalet rum har även luftkonditionering.
I hotellet ryms dessutom moderna konferenslokaler,restaurang och loungebar.

 

Nedan ser du information om våra olika rum.

HUVUDBYGGNADEN 

HUVUDBYGGNADEN DELAS AV DEN ELEGANTA ENTRÉN MED EN ÖPPEN HALL SOM LEDER TILL TRAPPAN OCH HISS TILL HOTELLAVDELNINGEN MED 26 RUM OCH EN SVIT.

Till vänster ligger matsalen med modern och trivsam inredning. Till höger ligger reception och loungebar med öppen spis samt genomgång till Olivelövska gården och hotellets trädgård.

TOP FLOOR

HÖGST UPP UNDER TAKÅSARNA I HUVUDBYGGNADEN HITTAR NI VÅR NYASTE HOTELLAVDELNING TOP FLOOR.

Här finns fem rymliga dubbelrum med dusch eller badkar mot Trädgårdsgatan samt ett extra stort dubbelrum med bad mot gården. Rummen har takkupor med fransk balkong och är inredda med svenska designmöbler av hög kvalitet. Entré och badrum har hyvlad öländsk kalksten. Samtliga rum är utrustade med bl.a. luftkonditionering, safe, strykbräda och kylskåp.

OLIVELÖFSKA GÅRDEN

Olivelöfska gården en trappa upp, rymmer fyra charmiga dubbelrum med fönster mot Trädgårdsgatan. Våra trevliga konferenslokaler samt frukostmatsal ryms runt den trevliga stensatta innergården där du om vädret tillåter kan inta din frukost.

TRÄDGÅRDEN

 Rummen är rymliga och går i grått. Sittmöbler i ek och ljusa furugolv med breda tiljor. Samtliga rum har badkar, kaklet går i pärlgrått och nilgrönt. Sängarna bäddas med lakan vävda i Italien i egyptisk bomull av högsta kvalitet. Trädgården är i gammal stil med blommor, buskar, fruktträd och örtagård. En oas att njuta och koppla av i.